Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.

Odmietnuť všetko môžete tu.

KONTAKTY

Ing.Miroslava Dvorščáková
Kružlová, 110
090 02 Kružlová
tel: +421918914288
napíšte nám
(tovar nie je možné na adrese vyzdvihnúť)

TOVAR V AKCII

naša cena 3,90 EUR
skladom
naša cena 4,35 EUR
skladom

01. 04. 2019 | MäSO A RYBY

Bravčové karé

  • dávka na 2 malé porcie
  • príprava trvá cca 1,5hod 

 

Suroviny (orientačné váhy):

olej

2 pláty bravčového karé (cca 2x 60g)

soľ

1/2 väčšej cibule

drvená rasca

voda

príloha - ryža

 

POSTUP:

Nachystáme si 2 kúsky bravčového karé, približne v hrúbke 1cm. Neklepeme. Posolíme a orascujeme. Dáme ho na rozpálený olej, kde sa pekne zatiahne, teda z oboch strán prudko a rýchlo opečieme cca po 30 sekúnd. Vyberieme ho z oleja na tanier. Do oleja dáme nadrobno nakrájanú cibuľu a necháme ju opražiť. mäso vrátime so šťavou z taniera späť, spomalíme plameň, prilejeme trochu (1dcl) vody zakryjeme a dusíme, kým mäso nezmäkne (aj hodinu). Občas premiešame a dolejeme vodu ak je to potrebné.

Príloha: Podávali sme to s ryžou, kvasenou mrkvou a kyslou uhorkou.

 

POZNÁMKA: Môžete si to ešte dochutiť domácou vegetou, či domácim kečupom.

ZDROJ: Náš výmysel.


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV