Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.

OK

KONTAKTY

Ing.Miroslava Dvorščáková
Kružlová, 110
090 02 Kružlová
tel: +421918914288
napíšte nám
(tovar nie je možné na adrese vyzdvihnúť)

TOVAR V AKCII

naša cena 7,90 EUR
skladom
naša cena 11,90 EUR
skladom
naša cena 4,60 EUR
skladom

09. 04. 2019 | BEZMäSOVÉ JEDLÁ slané

Cestoviny s omáčkou z polievkovej zeleniny

  • dávka na 1 porciu
  • príprava cca 15-20minút

 

Suroviny (pomery sú orientačné):

varená zeleniny z polievky - 2 mrkvy, 1 petržlen, strúčik cesnaku, zeler, kaleráb

soľ

1PL kyslá smotana

cestoviny

 

POSTUP:

Ak ste varili mäsovú polievku a ostalo vám v nej veľa zeleniny, toto je super recept na jej spracovanie. Zeleninu narežeme na menšie kúsky a zalejeme vodou (prípadne ak ostal vývar, tak ním), tak aby všetka zelenina bola ponorená. Varíme do úplného zmäknutia zeleniny 10-15 minút. Do druhého hrnca si dáme variť cestoviny. Ak je zelenina úplne mäkká, rozmixujeme ju úplne dohladka vo vode, v ktrrej sa varila. V prípade, že je to veľmi husté prilejeme trochu vody. Ak je potrebné dosoliť dosolíme. Nakoniec pridáme polievkovú lyžicu kyslej smotany, ktorá nám to krásne spojí a zjemní. Môžeme podávať cestoviny preliate omáčkou. 

 

Poznámka: Keď zostalo aj mäso v polievke, o to lepšie. Jednoducho ho narežem na malé kúsky a pridám do omáčky prehriať.

Zdroj: Náš výmysel, ale verím, že aj kvantum receptov tohto typu je na internete.


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV