Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.

OK

KONTAKTY

Ing.Miroslava Dvorščáková
Kružlová, 110
090 02 Kružlová
tel: +421918914288
napíšte nám
(tovar nie je možné na adrese vyzdvihnúť)

TOVAR V AKCII

naša cena 24,90 EUR
skladom
naša cena 5,90 EUR
skladom
naša cena 3,90 EUR
skladom

Expresná melónová torta

  • porcie - podľa veľkosti melónu
  • príprava 20-30minút

 

Suroviny :

1 melón

1 sladká smotana na šľahanie (aspoň 33%)

na ozdobu - drobné ovocie a lupienky mandlí

 

 

POSTUP:

Z vychladeného melónu odrežeme vrch a spodok. Aby nám pekne stál, nebol guľatý. Potom obrežeme boky, tak aby dostal tvar korpusu, torty. Smotanu si vyšľaháme (kto chce môže pridať vanilkový cukor) a natrieme širokým nožom/pekárenskou stierkou priamo na červený melón. Fakt to drží :-) Uhladíme a naaranžujeme na vrch ovocie podľa vlastného vkusu. Boky torty môžeme obsypať mandľovými lupienkami.

 

Poznámka: Tortu sme hneď po spravení dali bez zachaladenia na stôl v izbe, kde bolo asi 25 stupňov. Časť sme hneď zrezali a asi polovica ostala ďalšie 2-3 hodinky na stole. Šľahačka bez problémov držala, vôbec nespadla. 

Zdroj: Inšpirovali sme sa obrázkami na nete, no recept je náš.


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV