KONTAKTY
TOVAR V AKCII
Suroviny :
1 melón
1 sladká smotana na šľahanie (aspoň 33%)
na ozdobu - drobné ovocie a lupienky mandlí
POSTUP:
Z vychladeného melónu odrežeme vrch a spodok. Aby nám pekne stál, nebol guľatý. Potom obrežeme boky, tak aby dostal tvar korpusu, torty. Smotanu si vyšľaháme (kto chce môže pridať vanilkový cukor) a natrieme širokým nožom/pekárenskou stierkou priamo na červený melón. Fakt to drží :-) Uhladíme a naaranžujeme na vrch ovocie podľa vlastného vkusu. Boky torty môžeme obsypať mandľovými lupienkami.
Poznámka: Tortu sme hneď po spravení dali bez zachaladenia na stôl v izbe, kde bolo asi 25 stupňov. Časť sme hneď zrezali a asi polovica ostala ďalšie 2-3 hodinky na stole. Šľahačka bez problémov držala, vôbec nespadla.
Zdroj: Inšpirovali sme sa obrázkami na nete, no recept je náš.