Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.

Odmietnuť všetko môžete tu.

KONTAKTY

Ing.Miroslava Dvorščáková
Kružlová, 110
090 02 Kružlová
tel: +421918914288
napíšte nám
(tovar nie je možné na adrese vyzdvihnúť)

TOVAR V AKCII

naša cena 5,25 EUR
skladom
naša cena 6,20 EUR
skladom

16. 04. 2019 | BEZMäSOVÉ JEDLÁ slané

Granadír

  • suroviny na 1 porciu
  • príprava do 30 minút 

 

Suroviny:

50g dlhé hrubé rezance (prípadne iný druh cestovín)

100g zemiak (jeden stredne veľký zemiak)

30g maslo

1/3 ČL červená paprika

soľ

 

 

POSTUP:

Zemiak očistíme a nakrájeme na malé kocky. Dáme variť, kým budú úplne mäkké. V druhom hrnci si uvaríme cestovinu. Maslo si rozpustíme v hrnci, do rozpusteného pridáme červenú papriku, poriadne remiešame a odstavíme. Jednoducho zmiešame uvarené zemiaky, cestovinu a maslo s červenou paprikou. Pridáme soľ podľa chuti a veku.

 

Poznámka: Zemiaky varíme trochu viac, aby boli úplne mäkké, až rozvarené. Je to lepšie. ako keď sú tvrdšie. Dospelákom môžete pridať čierne korenie a popraženú cibuľku.

Zdroj: Naša domáca kuchyňa.

 


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV