KONTAKTY
TOVAR V AKCII
Suroviny:
50g dlhé hrubé rezance (prípadne iný druh cestovín)
100g zemiak (jeden stredne veľký zemiak)
30g maslo
1/3 ČL červená paprika
soľ
POSTUP:
Zemiak očistíme a nakrájeme na malé kocky. Dáme variť, kým budú úplne mäkké. V druhom hrnci si uvaríme cestovinu. Maslo si rozpustíme v hrnci, do rozpusteného pridáme červenú papriku, poriadne remiešame a odstavíme. Jednoducho zmiešame uvarené zemiaky, cestovinu a maslo s červenou paprikou. Pridáme soľ podľa chuti a veku.
Poznámka: Zemiaky varíme trochu viac, aby boli úplne mäkké, až rozvarené. Je to lepšie. ako keď sú tvrdšie. Dospelákom môžete pridať čierne korenie a popraženú cibuľku.
Zdroj: Naša domáca kuchyňa.