Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.

OK

KONTAKTY

Ing.Miroslava Dvorščáková
Kružlová, 110
090 02 Kružlová
tel: +421918914288
napíšte nám
(tovar nie je možné na adrese vyzdvihnúť)

TOVAR V AKCII

naša cena 24,90 EUR
skladom
naša cena 4,90 EUR
skladom
naša cena 14,90 EUR
skladom

14. 04. 2019 | MäSO A RYBY

Hovädzie mäso s horčicou

  • dávka na 2 malé porcie
  • príprava trvá cca 2hod 

 

Suroviny (orientačné váhy):

1PL olej

150g hovädzie mäso

0,5ČL horčica

soľ

0,5 cibuľa

voda

2PL sladká smotana (môže, nemusí byť)

 

POSTUP:

Hovädzie mäso si nakrájame na malé kocky. Mierne posolíme a pridáme horčicu. Premiešame (ak máme čas, necháme odstáť, ak nie, pokračujeme hneď ďalej). Rozpálime si trochu oleja v hrnci. Dáme na neho mäso a prudko opečieme. K mäsu pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu. Ak nie je žiadna šťava, tak prilejeme vodu. Necháme dlho dusiť (1,5-2hodiny). Priebežne premiešame a dolejeme vodu tak, aby sa neprichytávalo na dno hrnca, aby bolo trochu šťavy. Dusíme, kým mäso nebude úplne mäkké. Na konci môžeme priliať trochu sladkej smotany na zjemnenie chute. 

Príloha: Podávali sme to s cestovinou-kolienkam. No hodí sa k tomu určite aj ryža.

 

POZNÁMKA: 

ZDROJ: Náš výmysel.


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV