Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.

OK

KONTAKTY

Ing.Miroslava Dvorščáková
Kružlová, 110
090 02 Kružlová
tel: +421918914288
napíšte nám
(tovar nie je možné na adrese vyzdvihnúť)

TOVAR V AKCII

naša cena 2,90 EUR
skladom
naša cena 1,00 EUR
skladom
naša cena 14,90 EUR
skladom

Jahodovo-rebarborový koláč

  • dávka na plech v rozmere cca 20x25cm
  • príprava do 15minút + 25minút pečenie

 

Suroviny :

2 vajcia

100g špaldová hladká múka

50g trstinový cukor

0,5ČL bezfosfátový kypriaci prášok

50ml voda

50ml kokosový olej

cca 200g očistenej rebarbory

cca 10ks jahôd

maslo a kokos na vytretie a vysypanie formy

 

  

POSTUP:

Oddelíme si bielky a žĺtka. Bielky si vyšľahame do tuhého snehu. Žĺtka vymixujeme s cukrom do peny. Po lyžiciach na striedačku pridávame olej a vodu. Primixujeme múku zmiešanú s kypriacim práškom. Do vymixovaného cesta ručne vmiešame tuhý sneh z bielkov. Plech si vymastíme maslom a vysypeme kokosom. Vylejeme všetko cesto, na ktoré nasypeme očistenú na drobno nakrájanú rebarboru a jahody. Pečieme v teplovzdušnej rúre na 165 stupňov cca 25-30 minút.

 

Poznámka: Koláč je vláčny, vomec nie suchý, časť ovocia sa do neho vpije a časť ostane navrchu. Ak máte radšej sladšie koláče pridajte si cukor do ovocia.

Zdroj: Inšpirovali sme sa receptom zo stránky fitshaker.sk Ďakujeme.


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV