Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.

Odmietnuť všetko môžete tu.

KONTAKTY

Ing.Miroslava Dvorščáková
Kružlová, 110
090 02 Kružlová
tel: +421918914288
napíšte nám
(tovar nie je možné na adrese vyzdvihnúť)

TOVAR V AKCII

naša cena 1,95 EUR
skladom
naša cena 3,75 EUR
skladom
naša cena 6,20 EUR
skladom

28. 03. 2019 | MäSO A RYBY

Kuracie kúsky s pórom a mrkvou

  • dávka na 2 malé porcie
  • príprava trvá do 30 minút

 

Suroviny (orientačné váhy):

olej

50g pór

100g mrkva

150g kuracie prsia

soľ

voda

príloha- ryža

 

POSTUP:

Kuracie mäso si narežeme na malé kúsky. Narýchlo šupneme na rozpálený olej, aby sa pekne zatiahlo. Pridáme nastrúhanú mrkvu a narezaný pór. Premiešame, necháme prehriať, zalejeme cca 1-2dcl vody a pridáme trošku soli. Zakryjeme prikrývkou. Stiahneme plameň a dusíme kým bude zelenina mäkká. Pozrieme či nie je veľa/málo šťavy. Ak je veľa, necháme jednoducho odpariť. Ak je málo, dolejeme trochu vody a necháme prevrieť.

 

POZNÁMKA: Ako prílohu sme zvolili ryžu s hráškom, no často k tomu robíme aj zemiaky.

ZDROJ: Náš výmysel.


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV