Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.

Odmietnuť všetko môžete tu.

KONTAKTY

Ing.Miroslava Dvorščáková
Kružlová, 110
090 02 Kružlová
tel: +421918914288
napíšte nám
(tovar nie je možné na adrese vyzdvihnúť)

TOVAR V AKCII

naša cena 4,90 EUR
skladom
naša cena 8,95 EUR
skladom
naša cena 6,95 EUR
skladom

30. 03. 2019 | MäSO A RYBY

Kuracie mäso v paradajkovo-lučinovskej omáčke so šťuchanými zemiakmi

  • dávka na 2 malé porcie
  • príprava trvá do 30 minút

 

Suroviny (orientačné váhy):

olej

150g kuracie prsia

soľ

1 veľká paradajka

50g lučina nadýchaná

voda

príloha - šťuchané zemiaky

 

POSTUP:

Kuracie mäso si narežeme na malé kúsky. Narýchlo šupneme na rozpálený olej, aby sa pekne zatiahlo. Pridáme na drobnejšie nakrájanú paradajku. Chvíľku necháme paradajku zmäknúť a pridáme Lučinu. Prehrejeme, kým sa lučina neroztopí. Keďže lučina je slaná, nemusíme ani dosoľovať. 

 

POZNÁMKA: Keď je paradajka málo šťavnatá, dolejte trošku vody. Prílohu sme tentokrát zvolili šťuchané zemiaky.

ZDROJ: Náš výmysel.