Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.

OK

KONTAKTY

Ing.Miroslava Dvorščáková
Kružlová, 110
090 02 Kružlová
tel: +421918914288
napíšte nám
(tovar nie je možné na adrese vyzdvihnúť)

TOVAR V AKCII

naša cena 9,90 EUR
skladom
naša cena 24,90 EUR
skladom
naša cena 14,90 EUR
skladom

Kým som nemala bábätko, tieto potraviny/stroje/postupy som nepoznala

  1. DŽEMY BEZ CUKRU - iba ovocie, sladené jablkovou šťavo. Konkrétne nám chutia a máme vyskúšané od výrobcu Relax a Hamé. Cez leto sme si vyrobili aj vlastné - čerešňové. Recept uverejníme. Dosťať kúpiť aj vbežných predajných sieťach.
  2. HIMALÁJSKA SOĽ - Teovi som sa snažila nesoliť čím dlhšie. No posledné mesiace mu trošičku soli doprajem. Fakt štipku. Pri študovaní rôznych druhov som zakotvila práve pri ružovej himalajskej soli, ktorá úplne nahradila bielu klasciké soľ v našej domácnosti. Ešte som uvažovala nad morskou, no tá sa podľa dostupných údajov pokazila práve tým, že moria sú veľmi znečistené, a teda aj soľ z nich je kvalitatívne oveľa horšia ako zopár rokov dozadu. Dostať kúpiť aj v bežných predajných sieťach.
  3. KAROB - zdravšia verzia kakaa. Obsahuje síce cukor, no aj množstvo bielkovín, minerálov a vitamínov (vápnik, zinok, draslík, fosfor, vitamín K...), vysoký obsah vlákniny (v malých množstvách pomáha zlepšovať peristaltiku čriev). Doposiaľ vraj neboli zistené žiadne alergické reakcie. Využívame ho zatiaľ iba na parené buchty. 
  4. CEJLÓNSKA ŠKORICA - vyzerá ako obyčajná škorica, chuť je možno menej výrazná, sladšia, jemnejšia. Obsahuje oveľa menej kumarínu, ktorý spôsobuje poškodenia pečene. Z medicínskeho hľadiska je určite viac uprednostňovaná. Dostať kúpiť aj v bežných predajných sieťach.
  5. BEZFOSFÁTOVÝ KYPRIACI PRÁŠOK - ako už sám názov hovorí, je bez fosfátov. 
  6. TRSTINOVÝ ŠKORICOVÝ CUKOR - zdravšia verzia bieleho škoricového cukru
  7. UMEOCOT - vhodný aj pre deti. Na dochucovanie jedál, nielen počas varenia, ale už aj hotových jedál. Je kyslý a slaný zároveň. Výborný do čerstvých šalátov ako zálievka, do kvasenej zeleniny... Je vyrobený z "ume sliviek"
  8. ĎATĽOVÁ PASTA - ďatle sú veľmi sladké, a toto je čisto výrobok z nich. Využívam namiesto cukru do koláčok, sušienok, hlavne pri pečení.
  9. ĎATĽOVÝ SIRUP - vyrobený čisto z ďatlí. krásne tekutý, sladky, tmavý. Využívame kaše, palacinky či do koláčov.
  10. BAEBA BABYCOOK - pre niekoho zbytočnosť, pre mňa dokonalosť. Parný hrniec, mixér, rozmrazovač a ohrievač jedla v jednom. Vrelo odporúčam. Využívam ho aj pre nás dospelákov, ide u nás skoro denne. Kým bol synček ešte bábätko a s príkrmami sme začínali využívali sme ho denne aj 2-3 krát. Od zeleniny, ovocia (výživy) až po kaše.
  11. FÓLIA NA PEČENIE - tú som poznala síce skôr, no teraz ju využívam oveľa viac. Ako pri pečení chleba, tak pri koláčikoch, sušienkach a všase namiesto papiera na pečenie. jednoducho ju po pečení pretirem vlhkom utierkou a je pripravená na ďalšie použitie. Dostať kúpiť v domácich potrebách či drogériach.
  12. MRAZENIE JEDLA VO FORMIČKÁCH NA ĽAD - keď bábätká s jedlom začínajú, tak zjedia veľmi málo, cca 1ČL. A preto keď som varila zeleninu a mäso, stále som si to navarila vo väčšom, dala do gumených foriem na ľad a zamrazila. Keď to bolo zamrznuté, tak som to preniesla do označených dózičiek. Vždy keď som potrebovala spraviť jedlo, tak som si z dóz vytiahla, čo som práve chcela a vytvorila jednoduchý mix zeleniny, resp. zeleniny s mäsom.