Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.

OK

KONTAKTY

Ing.Miroslava Dvorščáková
Kružlová, 110
090 02 Kružlová
tel: +421918914288
napíšte nám
(tovar nie je možné na adrese vyzdvihnúť)

TOVAR V AKCII

naša cena 5,90 EUR
skladom
naša cena 11,90 EUR
skladom
naša cena 4,20 EUR
skladom

03. 04. 2019 | OSTATNÉ

Špenátová frittata

  • suroviny na 1 frittatu na plech s rozmermi cca 20x20cm
  • príprava 5 minút + 15 minút pečenie na 170*C + aspoň 2hodinky v chladničke

 

Suroviny:

2 vajíčka

40g strúhaný parmezán

60g špenát

soľ

60g Lučina nadýchaná

1 veľká paradajka

 

POSTUP:

Vajíčka si rozbijeme do misky, pridáme strúhaný parmezán a sparený nakrájaný špenát. Mierne posolíme a poriadne rozmiešame vidličkou. Dáme to na plech v rozmeroch cca 20x20cm, rovnomerne to rozotireme a dáme do vyhriatej rúry na 170*C na cca 15 minút.

Keď je to upečené zrolujeme to ešte horúce a necháme to takto zrolované aspoň 10 minút. Potom to rozrolujeme a necháme vychladnúť. Rozotrieme na to lučinu a nadrobno narežeme paradjaku. Opäť poriadne zrolujeme. Dáme do fólie/alobalu a necháme v chladničke stuhnúť aspoň 2 hodinky. 

 

Poznámka: Chutné len tak, na zahryznutie. 

Zdroj: Inšpirovala ma žena, ktorá má krásne recepty venované hlavne deťom Katriona. Recept mám mierne poupravený.


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV