KONTAKTY
TOVAR V AKCII
Suroviny (pomery sú orientačné):
20g maslo
20g pór/ cibuľa
4 druhy zeleniny po cca 60g (mrkva, zemiak, brokolica, kaleráb)
drvená rasca
1 ČL hladká špaldová múka
0,5 l voda
štipka soli
POSTUP:
Do hrnca dáme maslo, na ktoré narežeme pór/cibuľku na drobnejšie kúsky. Necháme chvíľku opražiť, prisypeme drvenú rascu a hladkú múku. Opražíme a podlejeme vodou. Poriadne premiešame, aby neboli žiadne hrudky a pridáme na kúsky nakrajanú zeleninu. Posolíme.
Poznámka: Nedávajte všetku zeleninu naraz. Pridávajte podľa toho, ako dlho sa varí do zmäknutia. Aby nebola jedna rozvarená a druhá ešte tvrdá. My sme brokolicu pridali úplne nakoniec.
Zdroj: Nami vymyslená kombinácia i pomery surovín.